Les seleccions catalanes de voleibol infantils i cadets, campiones d'Espanya


  • Comparteix:

Imatge cedida per la Federació Catalana de Voleibol

Imatge cedida per la Federació Catalana de Voleibol

Les santcugatenques Natàlia Moreno amb la selecció catalana infantil i Laura Brun, Mireia Cantarell i Adriana Castelló en la cadet s'han proclamat campiones de l'estatal de voleibol disputat a la Selva. Les infantils han superat (3-1) a Galícia mentre que les cadets s'han desfet (3-0) de Madrid.

Quatre jugadores tornen a Sant Cugat amb la medalla d'or penjada del coll. En categoria infantil, Natàlia Moreno ha contribuït en el triomf per 3 sets a 1 davant Galícia. La selecció ha perdut el primer set (17-25), però ha reaccionat guanyant els tres següents. Els dos primers els ha guanyat per la mínima amb un marcador de 25 a 23 mentre que a l'últim i definitiu el marge ha estat de 9 punts (25-16).

L'altra selecció campiona ha estat la cadet amb la presència de tres jugadores santcugatenques. Laura Brun, Mireia Cantarell i Adriana Castelló han superat amb comoditat a Madrid per 3 sets a 0. En el primer han guanyat 16 a 25, en el segon 21 a 25 i en el tercer amb més problemes que en els dos anteriors 25 a 27.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.