El Campionat d'Espanya, últim esglaó del Club Voleibol Sant Cugat per aconseguir el triplet


  • Comparteix:

Imatge del juvenil del Club Voleibol Sant Cugat amb la Superlliga Junior

Imatge del juvenil del Club Voleibol Sant Cugat amb la Superlliga Junior

El conjunt juvenil Club Voleibol Sant Cugat ja coneix els seus rivals en el Campionat d'Espanya, que es disputarà la primera setmana de maig a Alacant. Les de Rafa Ruíz han quedat enquadrades en el grup C amb el Playas Benidorm, el Panel Voleibol Torrejón i el Voleibol Alhaurín el Grande. Després de guanyar la Superlliga Júnior i el Campionat de Catalunya, les santcugatenques es perfilen com un dels conjunts favorits per endur-se el torneig i fer el triplet.

Ja es coneix el calendari d'un dels esdeveniments més importants de la temporada del voleibol formatiu, el Campionat d'Espanya. El Club Voleibol Sant Cugat arriba com un dels conjunts favorits per endur-se el torneig i anhela el triplet, que aconseguiria després de tenir ja al sarró la Superlliga Júnior i el Campionat de Catalunya. Les santcugatenques, que han quedat enquadrades en el grup C, debutaran contra Playas Benidorm en el torneig. El segon partit l'enfrontarà contra l'Alhaurín i el tercer contra el Torrejón.

Un grup que, segons el president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, és assequible.

Miquel Martínez

No pensem que tinguem moltes dificultats. És un bon grup on no hi ha els caps de sèrie. Estem contents.


Els altres equips que hi participen són, al grup A, el Goldcar Sant Joan, el Caja Ávila, l'Universitario Guadalajara i l'Aguere Cajasiete. El B el formen el Gran Canaria, l'Almendralejo, el Murcia i el Zalaeta. En el D trobem l'Alcobendas, l'Unicaja Almeria, el Valle del Campo i el Physios MC. En el grup E hi ha el Covadonga, l'Emevé Laboratorios Nupel, el Volei Grau Castelló i el Voley Ciutat Cide. En el darrer grup, l'F, el Fundación Vedruna, el Cantabria Deporte, el Barça i el Teruel.

Un torneig en què, a més del club santcugatenc, el Gran Canarias, l'Emevé i l'Alcobendas es perfilen com a favorits. Tot i això, tenint en compte la temporada que està fent el juvenil, Martínez considera que l'objectiu és guanyar el campionat.

Miquel Martínez

En aquest moment, tal com està l'equip, dir que no seria absurd. Hem d'estar a la final. No serà fàcil perquè les semifinals segur que seran complicades.



El dos primers de cada grup jugaran una nova lligueta abans de les semifinals mentre que aquells que es no es classifiquin jugaran la consolació.

D'altra banda, aquest dimecres l'alcadessa, Mercè Conesa, rebrà a l'Ajuntament el conjunt vermell-i-negre per reconèixer els mèrits esportius que han aconseguit aquesta temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.