El cadet del Club Voleibol Sant Cugat a punt per a la fase final del Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Les jugadores de l'equip cadet del Club Voleibol Sant Cugat participen en el Campionat de Catalunya que tindrà lloc a Sant Esteve Sesrovires aquest cap de setmana. Les santcugatenques volen revalidar un títol aconseguit la temporada passada.

El conjunt cadet del Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) enfila la recta final en la preparació del Campionat de Catalunya. Les jugadores d'Arseni Llenas iniciaran la competició aquest dissabte a la tarda en una de les semifinals de la competició. Les vermell-i-negres jugaran contra el vençedor del partit de quarts de final entre el CVB Barça i el CV Vall d'Hebrón, una fase que les jugadores cadet del CVSC ja han superat per tenir una millor posició a la lliga regular. Les santcugatenques són les actuals campiones i segons el vicepresident del club santcugatenc, Salvador Orozco, volen revalidar el títol.

Salvador Orozco

Partim com a favorits i el gran rival serà el Sabadell. Tenim la confiança que revalidarem el títol.





El Campionat de Catalunya de voleibol cadet tindrà lloc al Pavelló Municipal de Sant Esteve Sesrovires aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.