El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat s'endú el Campionat d'Espanya i assoleix el triplet


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat aconsegueix el triplet després de guanyar el Campionat d'Espanya juvenil. Les santcugatenques han passat per sobre del Jamper Aguere (3-0) a la final i acaben la temporada amb Superlliga, Campionat de Catalunya i aquest Campionat d'Espanya al sarró cedint només un set al llarg de tot l'any.

Temporada de somni i històrica per al voleibol santcugatenc. Després de disputar competició regular, la Superlliga juvenil, la fase final del Campionat de Catalunya i la del Campionat d'Espanya, el Club Voleibol Sant Cugat ha cedit només un set i s'ha endut el triplet amb una superioritat que poques vegades ha estat tant exagerada en el voleibol formatiu. Una superioritat que s'ha vist plasmada també en la final del Campionat d'Espanya, en què les santcugatenques han guanyat el Jamper Aguere en un partit molt seriós. El partit ha començat amb un ritme lent, les de Ruiz tenien problemes per anotar però l'esperit lluitador que ha caracteritzat el juvenil del Club Voleibol Sant Cugat ha fet que se l'acabessin enduent (25-23). En el segon set el bloqueig de les santcugatenques ha estat clau, amb punts directes de bloqueig i guanyant la mànega amb més comoditat. En el tercer els dubtes i l'emoció de les vermell-i-negres veient-se campiones i intiuïnt el que podien aconseguir ha fet que anessin per sota, però de nou s'han sobreposat a les emocions i, tot i anar per darrere al tram final (23-20), han capgirat el marcador i han acabat protagonitzat la gesta. Una fita que el tècnic de l'equip, Rafa Ruiz, valora així.

Rafa Ruiz

No m'ho acabo de creure, només hem perdut un set en totes les competicions i cap equip ha fet això a la història.



D'altra banda, l'exitós entrenador del juvenil del Volei Sant Cugat ha parlat de la importància, també, per la ciutat.

Rafa Ruiz

És una muntanya que hem anat creant, que hem anat pujant i avui hem posat la bandera el més amunt possible, la bandera dels colors de Sant Cugat.



El tècnic santcugatenc també s'ha referit al futur de les seves jugadores, i a com han d'interpretar a partir d'ara aquest èxit rotund. Segons Ruiz, hi ha un valor que han de tenir present per sobre de tot.

Rafa Ruiz

Humilitat, han de ser conscients que han estat les millors en alguna cosa i han tingut la determinació de fer-ho.


Superlliga, Campionat de Catalunya i Campionat d'Espanya. Els tres títols més importants del voleibol juvenil i que es queden a les vitrines de Sant Cugat, fet que dóna a aquesta disciplina i al primer equip de l'entitat un gran futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.