L'infantil del Club Voleibol Sant Cugat s'endú el torneig Ciutat de Sóller


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: CVSC

Imatge d'arxiu / Font: CVSC

El conjunt infantil del Club Voleibol Sant Cugat guanya el torneig Ciutat de Sóller després de guanyar (2-1) el CV Sant Josep. El juvenil B i el cadet B santcugatencs també han participat en aquest torneig finalitzant en segona i tercera posició respectivament.

La ciutat mallorquina de Sóller ha aplegat aquest torneig que s'ha disputat en categories infantil, cadet i juvenil. Les infantils vermell-i-negres han guanyat tots els partits disputats tot i que a la gran final contra el CV Sant Josep han tingut més problemes que a la resta de partits per superar el conjunt balear. El tècnic de l'infantil santcugatenc, Leo Passerine, està satisfet del rendiment de les seves jugadores i s'ha mostrat sorprès pel nivell de les rivals.

Leo Passerine

Estic content del rendiment de les jugadores. Menys un dels equips, la resta de rivals tenien bon nivell.



Els altres dos conjunts santcugatencs, el juvenil i el cadet B, han competit a la mateixa categoria. Les juvenils han acabat segones en perdre a la final (2-0) contra el conjunt local, el CV Sóller, mentre que les cadets han estat terceres. Àlex Pérez, responsable de tots dos equips, valora la seva actuació.

Àlex Pérez

El juvenil ha guanyat tots els partits menys la final i les cadets han estat més irregulars, però per elles era més complicat el nivell.






El torneig s'ha disputat des de divendres fins a diumenge a la ciutat mallorquina de Sóller.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.