Clàudia Martínez estarà entre sis i set mesos fora de les pistes


Temes relacionats

El sènior B del Club Voleibol Sant Cugat ascendeix a Primera Nacional (13/mai/12)

El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat s'endú el Campionat d'Espanya i assoleix el triplet ( 6/mai/12)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La capitana del conjunt juvenil del Club Voleibol Sant Cugat, Clàudia Martínez, es lesiona de gravetat el genoll esquerre i podria estar més de sis mesos allunyada dels terrenys de joc. La santcugatenca va trencar-se amb el sènior B durant el partit de la fase d'ascens a Primera Nacional davant el Volei Quartà de dissabte passat i està a l'espera de ser intervinguda quirúrgicament.

La jugadora té trencat el menisc interior i els ossos trabeculars del genoll, a més d'una distensió del lligament extern i anterior. Aquesta lesió la pot tenir fora de les pistes un mínim de sis mesos. Malgrat la gravetat, Martínez es mostra forta i amb ganes de recuperar-se de la millor manera per poder tornar a ajudar l'equip.

Clàudia Martínez

De moral estic bé. No hi puc fer res, només mirar endavant i pensar en l'operació i recuperar-me.



I és que la capitana vermell-i-negra va lesionar-se en el partit de dissabte passat davant el Volei Quartà, un matx clau per ascendir a Primera Nacional. El Club Voleibol Sant Cugat, finalment, va aconseguir l'ascens i Martínez va tancar d'aquesta manera una temporada inigualable amb la consecució de la Superlliga Júnior, el Campionat d'Espanya i el Campionat de Catalunya. La jugadora descriu el que ha viscut enguany.

Clàudia Martínez

Espectacular i irrepetible. Constarà molt anys i no crec que cap altre equip assoleixi el que hem aconseguit aquesta temporada.





La santcugatenca està ara pendent de passar per quiròfan properament per iniciar la recuperació el més aviat possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.