Clàudia Martínez estarà entre sis i set mesos fora de les pistes

Imatge d'arxiu

Voleibol

Publicat el 16/mai/12 per Axel Camarasa

La capitana del conjunt juvenil del Club Voleibol Sant Cugat, Clàudia Martínez, es lesiona de gravetat el genoll esquerre i podria estar més de sis mesos allunyada dels terrenys de joc. La santcugatenca va trencar-se amb el sènior B durant el partit de la fase d'ascens a Primera Nacional davant el Volei Quartà de dissabte passat i està a l'espera de ser intervinguda quirúrgicament.

La jugadora té trencat el menisc interior i els ossos trabeculars del genoll, a més d'una distensió del lligament extern i anterior. Aquesta lesió la pot tenir fora de les pistes un mínim de sis mesos. Malgrat la gravetat, Martínez es mostra forta i amb ganes de recuperar-se de la millor manera per poder tornar a ajudar l'equip.

Clàudia Martínez

De moral estic bé. No hi puc fer res, només mirar endavant i pensar en l'operació i recuperar-me.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




I és que la capitana vermell-i-negra va lesionar-se en el partit de dissabte passat davant el Volei Quartà, un matx clau per ascendir a Primera Nacional. El Club Voleibol Sant Cugat, finalment, va aconseguir l'ascens i Martínez va tancar d'aquesta manera una temporada inigualable amb la consecució de la Superlliga Júnior, el Campionat d'Espanya i el Campionat de Catalunya. La jugadora descriu el que ha viscut enguany.

Clàudia Martínez

Espectacular i irrepetible. Constarà molt anys i no crec que cap altre equip assoleixi el que hem aconseguit aquesta temporada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






La santcugatenca està ara pendent de passar per quiròfan properament per iniciar la recuperació el més aviat possible.