El cadet del Club Voleibol Sant Cugat continua amb pas ferm a l'estatal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt cadet del Club Voleibol Sant Cugat encadena la segona victòria de l'estatal després de desfer-se per la via ràpida del Ilíberis Atarfe andalús (3-0) i ja ha assolit la segona fase de la competició. Les santcugatenques han estat molt superiors a les rivals i aquest dijous disputaran l'últim partit del grup F contra el Simón Pérez canari.

Segon partit de l'estatal i segona victòria en blanc per a les santcugatenques. En el segon matx s'han desfet del Ilíberis Atarfe còmodament, després d'encarrilar el matx des del primer set (25/14 25/20 25/22). Amb aquest triomf les vermell-i-negres s'asseguren una plaça entre els 12 millors conjunts de l'estat. En la següent fase hi haurà quatre grups de tres equips i tan sols els primers classificats accediran a les semifinals de la competició. El tècnic santcugatenc, Arseni Llenas, valora la primera jornada després de dues victòries.

Arseni Llenas

En un campionat d'Espanya teòricament tothom ha d'aportar alguna cosa a la pista. El partit del matí ha estat més fàcil del que esperàvem. Hem jugat molt concentrades i així les coses surten fàcils.




El Club Voleibol Sant Cugat tancarà la primera fase de la competició contra el Simón Pérez canari, el rival teòricament més dèbil ja que encara no ha guanyat cap partit.

Arseni Llenas

Aquest equip ja ha perdut dos partits i no hauríem de tenir problemes. Hem d'anar concentradas i amb la idea de guanyar el partit.









El matx, l'últim partit del grup F, es disputa aquest dijous a dos quarts de dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.