La 8a temporada de voleibol en edat escolar tanca les portes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La 8a jornada de voleibol en edat escolar finalitza aquest dissabte al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. L'activitat tindrà lloc de nou del matí a dues de la tarda amb la participació de vuit equips, en una jornada organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) amb el suport del Club Voleibol Sant Cugat i que està dins de l'11a Festa de l'Esport.

L'activitat pot arribar a aplegar 150 nens i nenes procedents de les escoles Ferran i Clua, Gerbert d'Orlhac, Avenç, Pi d'en Xandri, Joan Maragall, Pins del Vallès i el centres oberts de Sant Cugat i Valldoreix. L'activitat es disputarà en categories benjamí i aleví i s'espera arribar a una xifra de participants similar a l'anterior, uns 110.

El coordinador de l'OMET, Jordi Moncusí, comenta l'objectiu i com s'organitzarà la jornada.

Jordi Moncusí

L'objectiu és posar punt final a la temporada. En categoria benjamí faran equips de quatre persones i a l'alevina de sis.





L'activitat tindrà lloc al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix des de les nou del matí fins a les dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.