Raquel Brun queda fora de la llista de la selecció espanyola de voleibol per disputar la Lliga Europea


  • Comparteix:

Raquel Brun amb la selecció espanyola

Raquel Brun amb la selecció espanyola

La jugadora santcugatenca Raquel Brun ha quedat fora la llista definitiva de la selecció espanyola de voleibol que inicia aquest divendres la Lliga Europea. Brun ha disputat el torneig bilateral al CAR , però finalment el seleccionador Paco Hervás ha apostat per d'altres jugadores.

Després de debutar en el Torneig Bilateral contra Bèlgica, la jugadora del Club Voleibol Sant Cugat s'ha quedat a les portes de disputar el seu primer partit oficial amb la selecció absoluta aquest cap de setmana a la Lliga Europea. El seleccionador Francisco Hervás ha convocat 12 jugadores excloent a Brun. El combinat espanyol disputa el primer matx de la Lliga Europea aquest divendres a la tarda davant Romania, dissabte jugarà contra Sèrbia i diumenge tancarà la fase de grups enfront Hongria.

La jugadora del Club Voleibol Sant Cugat haurà d'esperar per convertir-se en la primera jugadora santcugatenca que juga amb la selecció espanyola en competició oficial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.