El vicepresident del Gran Canaria 2014 confirma el fitxatge de Raquel Brun

Raquel Brun amb la samarreta del Club Voleibol Sant Cugat./ Font: Cvsantcugat.com

Voleibol

Publicat el 20/jun/12 per Axel Camarasa

El vicepresident del Club Voleibol Las Palmas Gran Canaria 2014, Juan Manuel Campos, ha explicat a Cugat.cat que ha arribat a una acord amb la santcugatenca Raquel Brun per incorporar-la a l'equip la temporada vinent. Per tant, l'actual jugadora del Club Voleibol Sant Cugat jugarà l'any que ve a la Superlliga femenina, màxima categoria del voleibol estatal. A més, Campos també ha reconegut que estan negociant amb la vermell-i-negra Mireia Orozco.

Després de dies d'especulacions, sembla que la jugadora Raquel Brun ha optat per canviar d'aires i provar sort a les Illes Canàries. Segons el vicepresident del Club Voleibol Las Palmas Gran Canaria 2014, Juan Manuel Campos, la santcugatenca reforçarà el conjunt canari la temporada que ve. Sens dubte això suposa un canvi per a Brun, que a banda de canviar d'equip, canviarà de residència i competirà a la màxima categoria estatal. Per a Campos, però, el conjunt canari té moltes similituds amb el Club Voleibol Sant Cugat i l'adaptació de la santcugatenca serà fàcil.

Juan Manuel Campos

La Raquel encaixarà perfectament amb un club com el nostre perquè sempre hem apostat per la gent jove. La filosofia és similar i som com una família.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel que fa al salt de categoria, esperen que Raquel Brun rendeixi des del primer moment, ja que 'no és només una aposta de futur, sinó també de present', segons Campos.

Juan Manuel Campos

Esperem que s'integri immediatament. Tenim un sistema de joc similar i tindrà un rol important. És una aposta de futur i també de present.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



I és que la pedrera del Club Voleibol Sant Cugat és l'enveja de tots i el Club Voleibol Las Palmas Gran Canaria 2014 no es conforma amb una jugadora santcugatenca, sinó que també està interessat en incorporar Mireia Orozco, tal com reconeix el vicepresident del club canari.

Juan Manuel Campos

El nostre desig és tenir a la Mireia a l'equip. Tenim una conversació pendent en dues setmanes. Sé que ella té interès i estem fet tot el possible perquè la Raquel i ella vinguin al nostre club.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després de la gran temporada duta a terme pel club santcugatenc, molt equips han posat el seu punt de mira en jugadores vermell-i-negres.