El cadet i el juvenil del CV Sant Cugat es posaran a prova a Castelló


  • Comparteix:

Presentació del Torneig de l'Illa Grau on hi participarà el CV Sant Cugat / Font: Lillagrau.com

Presentació del Torneig de l'Illa Grau on hi participarà el CV Sant Cugat / Font: Lillagrau.com

El Club Voleibol Sant Cugat prendrà part aquest cap de setmana en la segona edició del Torneig Pablo Herrera amb el cadet i el juvenil vermells. La competició, organizada pel CV Illa-Grau de Castelló, que aplegarà més de 40 equips, es disputa en les categories infantil, cadet i juvenil, tant femení com masculí. Entre els participants hi ha clubs de Madrid, Astúries, Terol, Tarragona, Girona i Barcelona, a més de Castelló.

Després del Torneig Ciutat de Sant Cugat, els equips del Club Voleibol Sant Cugat continuen la seva preparació abans de l'inici de lliga. Els dos equips dirigits per Àlex Pérez i Maria Sanchís marxen aquest cap de setmana a Castelló per acabar de completar la pretemporada. El tècnic del club santcugatenc assegura que no busca resultats, sinó acabar de conjuntar els equips.



Àlex Pérez

El Torneig de Sant Cugat ens va servir per coneixe'ns i a Castelló veurem el nivell de joc contra equips més forts.




La nova cita voleibolística tindrà lloc a Castelló aquest dissabte i diumenge i convoca uns 450 jugadors i jugadores. La competició femenina tindrà lloc al pavelló del Lledó International School. L'expedició santcugatenc marxarà cap a Castelló aquest divendres a la tarda i tornarà un cop finalitzi el torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.