L'Escola del Club Voleibol Sant Cugat arrenca amb més equips que mai


  • Comparteix:

L'Escola del Club Voleibol Sant Cugat augmenta enguany a 14 equips, amb dos infantils i un juvenil

L'Escola del Club Voleibol Sant Cugat augmenta enguany a 14 equips, amb dos infantils i un juvenil

L'Escola del Club Voleibol Sant Cugat inicia aquest cap de setmana la competició, en un any en què el nombre d'equips ha crescut fins a 14. L'entitat santcugatenca, que l'any passat comptava amb 11 conjunts, passa a tenir tres equips més, dos infantils i un juvenil. Amb aquest augment, l'entitat santcugatenca té a l'Escola 170 jugadores. Pel que fa als dos conjunts sèniors l'objectiu és mantenir-se a Superlliga 2 i Primera Nacional.

Tot i la crisi econòmica el Club Voleibol Sant Cugat continua superant-se i creixent com a entitat. Enguany, l'Escola de l'entitat santcugatenca comptarà amb més equips que mai, 14. Una xifra que fa que també augmenti el número de jugadores a 170. Respecte la temporada passada, on hi havia 11 equips, el Club Voleibol Sant Cugat ha decidit crear dos infantils més i un de juvenil. Un creixement que és motiu d'orgull per a l'entitat santcugatenca, que continua sent un referent estatal en l'esport base. És per això que el president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, explica que l'objectiu és donar continuïtat als sis infantils per tenir un projecte de futur.

Miquel Martínez

El repte més important és donar sortida als sis equips infantils i tenir una línia de treball per assentar les bases del futur més proper.


Els 14 equips de l'Escola del Club Voleibol Sant Cugat inicien la competició aquest cap de setmana. D'altra banda, els dos sèniors de l'entitat santcugatenca, que encara es troben de pretemporada, s'han quedat sense opcions a la Lliga Catalana. El primer equip no jugarà la final de Lliga Catalana Superlliga Femenina després de perdre (1-3) amb el Vall d'Hebrón, que jugarà aquest cap de setmana la final contra el Barça. Pel que fa al sènior B, no va accedir a la final de Lliga Catalana Divisió d'Honor, tot i guanyar (2-3) el Barça 'B'. El Sant Boi va ser qui es va proclamar campió després de guanyar el Vall d'Hebrón 'B'. Per a Miquel Martínez, l'objectiu d'aquests dos conjunts ha de ser el de mantenir-se a Superlliga 2 i Primera Nacional.

Miquel Martínez

És el primer any que tenim a dos equips en competició estatal. El repte és mantenir-se i treballar perquè les juvenils participin amb el sènior. Intentarem fer el millor paper possible.


El sènior 'A' començarà la Superlliga 2 el 13 d'octubre, quan rebrà l'Alcobendas, mentre que el sènior 'B' arrencarà el 20 d'octubre a la pista del CN Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.