El Club Voleibol Sant Cugat vol la victòria i els tres punts contra el VP Madrid

Imatge del primer partit a casa contra l'Alcobendas

Voleibol

Publicat el 26/oct/12 per Pedro Miserachs

El Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) rep aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda el Voley Playa Madrid a la tercera jornada del grup B de Superlliga 2. Un matx en què les santcugatenques han de millorar la pobre imatge mostrada en el darrer enfrontament de lliga que van perdre clarament (3-0) i sense oposar molta resistència contra el CV Vall d'Hebrón.

Les santcugatenques no han començat gaire bé el campionat tot i que van aconseguir la victòria en el primer partit a casa contra el Feel Voley Alcobendas, un triomf molt treballat i que va arribar en el cinquè set. Però contra el Vall d'Hebrón les vermell-i-negres no van fer un bon partit, tal com demostren els parcials (25-18, 25-17 i 25-17).

Les noies de Leo Passerine reben un conjunt madrileny que ha començat la lliga de la mateixa manera que les santcugatenques amb una victòria i una derrota, tot i que la victòria a la primera jornada del Voley Playa Madrid va ser contundent contra el CV Leganés. Passerine creu que aquest sí que és un rival de la seva lliga i que estarà més igualat que contra el Vall d'Hebrón.

Leo Passerine

L'objectiu és aconseguir la victòria i els tres punts. És un rival semblant a l'Alcobendas, amb jugadores joves i diferent al Vall d'Hebrón.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El matx entre el CVSC i el VP Madrid es disputa aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda al pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Les santcugatenques podran comptar amb el concurs de Berta Antequera.