L'èxit històric del juvenil la temporada passada centra la presentació del CVSC


  • Comparteix:

Foto de família de totes les jugadores del CVSC

Foto de família de totes les jugadores del CVSC

El Club Voleibol Sant Cugat ha recordat la gran temporada del juvenil de l'any passat durant la presentació dels equips de l'entitat que s'ha dut a terme aquest divendres al pavelló de Valldoreix a Sant Cugat. L'entitat santcugatenca, que ha mostrat els seus 14 equips, ha instat a les 167 jugadores de la base a tenir la il·lusió d'arribar algun dia al primer equip. A l'acte hi han estat presents a més del president del club, Miquel Martínez, el regidor d'urbanisme, Pere Casajoana, i la presidenta de la Federació Catalana, Maribel Zamora.



El Club Voleibol Sant Cugat ha fet la tradicional celebració d'inici de temporada amb totes les seves components. 167 jugadores han desfilat pel pavelló de Valldoreix a Sant Cugat davant els pares, dividides en els 16 equips amb els quals compta l'entitat aquesta temporada. El club disposa de dos sèniors, tres juvenils, tres cadets i fins a sis infantils, novetat per aquest any. A més de totes les jugadores hi han estat present cinc dels sis títols que va aconseguir el club vermell-i-negre la temporada passada. Un dels records més importants ha estat per a l'equip juvenil que l'any passat va guanyar tots els partits que va disputar, cedint només un set. El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, reconeix que l'objectiu no és repetir-ho, però sí avança que un dels cadets donarà sorpreses aquest any.

Miquel Martínez

Repetir el que van fer l'any passat no és l'objectiu, però aquest any hi ha un equip que donarà moltes alegries perquè té un nivell molt interessant.


La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, destaca la importància que el Club Voleibol Sant Cugat dóna a la seva base, prioritzant fins i tot per sobre dels resultats del primer equip de l'entitat.

Maribel Zamora

Un dels pesos més específics que té el Club Voleibol Sant Cugat és el tractament de la base que té més importància fins i tot que l'equip sènior.


El club santcugatenc és una de les entitats que més passeja el nom de la ciutat per tot Espanya degut a la categoria a la que juga i això és un valor important com ressalta el regidor d'Urbanisme, Pere Casajoana, que també ha assistit a l'acte.

Pere Casajoana

El club és un referent a la nostra ciutat i ja són gairebé 25 anys d'èxits que han exportat arreu on han anat. Els valors de ciutat cívica que han mostrat i que ens omplen de satisfacció.


El sènior del Club Voleibol Sant Cugat segueix jugant a Superlliga Femenina 2 i aquest any compta amb part de l'equip històric que la temporada passada va donar tants bons resultats amb el juvenil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.