Derrota del Club Voleibol Sant Cugat davant l'Alzira en un últim set molt ajustat

El Club Voleibol Sant Cugat perd a Alzira en un final d'infart

El Club Voleibol Sant Cugat perd (3-2) amb l'Alzira a la quarta jornada del grup B de Superlliga 2. Després d'aconseguir empatar a sets en dues ocasions, les santcugatenques han acabat caient en el cinquè set (17-15) després de tenir una pilota de partit. Amb aquesta derrota, el Club Voleibol Sant Cugat perd una oportunitat de col·locar-se a les primeres posicions del grup.

Partit amb final apassionant el que s'ha viscut a Alzira entre l'equip local i el Club Voleibol Sant Cugat. El matx ha començat bé per a les locals que s'han emportat el primer set (25-23) de forma ajustada. En el segon, les santcugatenques han sabut sobreposar-se i han guanyat (15-25) per 10 punts de diferència. En el tercer set, els papers s'han tornat a capgirar i les locals s'han imposat (25-20) posant el 2 a 1 en el marcador. Al quart set, la igualtat entre tots dos equips ha aparegut. Un set que s'ha acabat enduent (22-25) el Club Voleibol Sant Cugat que ha forçat el cinquè i definitiu set. Un set d'infart en què les santcugatenques han tingut una pilota de partit, però que al final les locals han sabut capgirar el marcador i endur-se la victòria (17-15). El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Leo Passerine, lamenta l'última jugada de les seves jugadores, però es mostra satisfet amb l'actitut del seu equip.

Leo Passerine

Hem tret bé, però han defensat bé i han fet el punt. La veritat és que s'ho han deixat tot i no em puc queixar de cap jugadora.

Amb aquesta derrota les santcugatenques sumen dues victòries i dues derrotes després de quatre jornades. La propera jornada el Club Voleibol Sant Cugat rep la visita del Club Voleibol Leganés.