El Volei Sant Cugat pateix però s'emporta la victòria davant del CAEP Sòria

El Club Volei Sant Cugat (CVSC) guanya el CAEP Sòria (3-2) en un partit on les santcugatenques han patit fins al final en matx corresponent a la jornada 8 de Superlliga 2. Les locals han desaprofitat la manca d'experiència del rival i han tingut un joc fluix i poc dinàmic.

Patiment fins al final, però triomf del CVSC davant el CAEP Sòria. Les santcugatenques han començat el primer set amb superioritat (25-20). El joc atacant de les locals s'ha vist reforçat per punts directes de servei. El dinamisme s'ha esvaït en el segon set (22-25) i les sorianes han pres la iniciativa del joc. L'equip santcugatenc s'ha mostrat poc compenetrat encara que el marcador s'ha mantingut igualat pels errors del rival. La inexperiència del Sòria ha fet que les santcugatenques no perdessin el fil del partit. La tònica ha estat similar en el tercer set (21-25) amb un joc poc vistós que ha canviat al final del quart set quan les locals s'han fet fortes i han acabat guanyant (25-20). El cinquè set ha estat molt igualat (15-12). Les santcugatenques han sortit més enèrgiques però el Sòria ha aconseguit igualar el marcador. Els darrers serveis fulminants han estat la clau perquè el CVSC s'endugués la victòria. El tècnic de les santcugatenques, Leo Passerine, destaca les recepcions com a punt dèbil de l'equip durant el partit.

Leo Passerine

Hem estat irregulars en el segon i tercer set, sobretot en les recepcions. Han estat molt inferiors al nostre nivell i això ha fet que féssim bons atacs.

El CVSC descansa la setmana següent. El proper partit serà d'aquí a 15 dies a la pista del Feel Voley Alcobendas.