Desplaçament complicat a Madrid per al Club Voleibol Sant Cugat


  • Comparteix:

Un triomf del Club Voleibol Sant Cugat les col·locaria en segona posició

Un triomf del Club Voleibol Sant Cugat les col·locaria en segona posició

El Club Voleibol Sant Cugat visita el Feel Volley Alcobendas en la vuitena jornada del grup B de Superlliga 2. Les santcugatenques, terceres a la classificació, busquen superar les madrilenyes que són segones. El partit entre l'Alcobendas i el Club Voleibol Sant Cugat es juga dissabte a les cinc de la tarda.

Partit important el que disputa aquest cap de setmana el Club Voleibol Sant Cugat. Les santcugatenques visiten una de les pistes més complicades del grup com ho és la de l'Alcobendas. Tot i això, les de Leo Passerine ja saben el que és guanyar-les. Ho van fer a la primera jornada de lliga per tres sets a dos. A més, tot i que les madrilenyes són segones, tots dos equips presenten els mateixos números amb quatre victòries i dues derrotes. Les santcugatenques han ensopegat amb el Vall d'Hebrón i l'Alzira, mentre que l'Alcobendas ha perdut davant els dos conjunts catalans de la categoria. Tot i això, els resultats situen l'Alcobendas segon amb 12 punts i les santcugatenques terceres amb 11.

El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Leo Passerine, creu que el matx serà molt igualat entre dos equips amb dues filosofies molt semblants.

Leo Passerine

Un rival molt complicat ja que és un club que juga amb el planter. Un partit bonic de jugar ja que estem a prop a la classificació.


El partit entre l'Alcobendas i el Club Voleibol Sant Cugat es juga dissabte a les cinc de la tarda, amb la baixa de Berta Antequera que no podrà jugar amb les seves companyes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.