El CV Sant Cugat perd en el tie break contra el CV Vall d'Hebrón


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat cau per la mínima (2-3) contra el líder del grup B de Superlliga 2, el Vall Hebrón, a la 8a jornada de campionat. Les santcugatenques han tingut opcions de victòria en tot moment i les barcelonines només han estat superiors en el tie break.

Tot i no obtenir el triomf, el conjunt de Leo Passerine ha jugat un bon partit posant en problemes a les actuals líders invictes del grup. Un primer set que ha caigut de banda visitant (19-25) però amb molta igualtat sobre la pista. Amb algunes baixes, Passerine ha tingut que donar més minuts a jugadores menys habituals i l'equip no ho ha notat. El segon set ha estat per a les vermell-i-negres (25-22), mentre que en el tercer les barcelonines han tingut menys problemes per endur-se el punt (14-25). La igualtat ha tornat en la quarta mànega, amb un equip local que mai ha abaixat els braços i que s'ha recolzat amb unes grans Orozco i Antequera en la faceta anotadora per endur-se el punt (25-23). Arribades al cinquè set, les visitants han estat més encertades en els primers punts i han agafat un avantatge imposible de recuperar per a les locals que han vist com perdien el tie break (4-15) i el matx per dos sets a tres.

El tècnic local, Leo Passerine, creu que les seves jugadores han fet un partit molt intens i valora el punt aconseguit en el desempat.

Leo Passerine

Estic content del punt aconseguit perquè hem lluitat el partit i el tie break sempre sol guanyar el que està més encertat al principi.


La següent jornada les santcugatenques, que tenen 12 punts i estan a la zona mitja alta de la taula, visiten el Voley Playa Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.