El Volei Sant Cugat signa una important i contundent victòria davant l'Alzira

Voleibol

Publicat el 19/gen/13 per Sara Gutierrez

El Volei Sant Cugat guanya l'Alzira (3-0) a l'11a jornada de Superlliga 2 i se situa tercer en promoció d'ascens a Superlliga. Les santcugatenques han fet un partit molt seriós davant un rival directe de la part alta de la classificació.

El Club Voleibol Sant Cugat segueix apropant-se al play-off d'ascens situant-se a les primeres posicions de la competició. Les santcugatenques han guanyat el primer set per (26-24), tot i que els ha resultat complicat a causa de la pressió de les seves rivals. Les vermell-i-negres han aprofitat la vinentesa per seguir amb la mateixa tònica tot i que al segon set l'Alzira ha sabut trobar el seu lloc al partit. Les visitants han empatat el set i fins i tot s'han avançat al marcador. El Volei Sant Cugat ha reaccionat i ha retallat punts fins a guanyar el segon set (25-20). Amb un 2-0 a favor, les santcugatenques han mantingut la mateixa dinàmica de joc del segon set. Tot i això l'Alzira s'ha posat per davant en el marcador en dues ocasions despertant així al partit. Les vermell-i-negres no s'han donat per vençudes i han recuperat els punts perduts, remuntant el matx i enduent-se el darrer set (25-20) signant així el definitiu 3-0.

El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Leo Passerine, afirma estar content pels tres punts assolits.

Leo Passerine

Hem fet un gran partit i a priori pensàvem que seria més dur. Estàvem molt concentrats. Estic molt content pels tres punts assolits.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El proper partit que disputen les santcugatenques és dissabte vinent a les set de la tarda davant el Club Voleibol Leganés.