Derrota intrascendent del Volei Sant Cugat a Sòria


  • Comparteix:

Les santcugatenques han caigut en el cinquè set

Les santcugatenques han caigut en el cinquè set

El Club Voleibol Sant Cugat perd (3-2) a la pista del CAEP Sòria en l'últim partit de les santcugatenques a la fase regular. El partit era intrascendent perquè les santcugatenques estan classificades per a la fase d'ascens i les sorianes eliminades. A l'última jornada les vermell-i-negres descansen i restaran a l'espera del resultat entre l'Alzira i el Feel Volley Alcobendas per saber amb quins resultats acumulats passen els quatre primers a la següent fase.

El Club Voleibol Sant Cugat i el CAEP Sòria no es jugaven res en la penúltima jornada de la fase regular de Superlliga 2. Les vermell-i-negres ja classificades no podien millorar ni empitjorar els seus punts que s'arroseguen per a la fase d'ascens perquè les sorianes no hi accedeixen. De totes maneres, el primer període ha estat disputat i se l'han acabat enduent les visitants amb un ajustat 25 a 27. El conjunt sorià ha reaccionat i ha mantingut el ritme i gràcies a això ha remuntat enduent-se el segon i tercer set. De nou, les vermell-i-negres han tornat a la feina i han igualat a dos sets amb un contundent 18 a 25. En l'últim i definitiu les locals han estat superiors i no han donat opció a les santcugatenques que s'acomiaden amb derrota de la fase regular.

El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Leo Passerine, lamenta més el fet d'haver estat irregulars que el que significa la derrota per a la classificació.

Leo Passerine

Em sap més greu no haver estat més regulars que el resultat final. Ens agrada més guanyar, però no ens afecta de cara a la classificació.


La fase d'ascens té previst iniciar-se el 23 de març, però hi ha la possibilitat que s'avanci una setmana si els equips es posen d'acord.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.