El Voleibol Sant Cugat aconsegueix la medalla de bronze a la Superlliga júnior


  • Comparteix:

El Voleibol Sant Cugat ha sumat la medalla de bronze a la Superlliga júnior

El Voleibol Sant Cugat ha sumat la medalla de bronze a la Superlliga júnior

El Club Voleibol Sant Cugat aconsegueix la medalla de bronze a la Superlliga júnior en derrotar (3-1) a la CV Barça en un partit molt disputat entre els dos equips. Les santcugatenques han guanyat el primer set, però ràpidament les barcelonines han empatat el marcador. Les de Rafa Ruiz s'han imposat en els dos sets restants i han aconseguit la tercera plaça. Les, fins ara, actuals campiones no han pogut revalidar el títol i s'han hagut de conformar amb la tercera plaça.

El primer set del partit ha estat igualat i finalment el Sant Cugat se l'ha emportat per només dos punts de diferència, en el segon el Barça ha aconseguit imposar-se a les santcugatenques i s'ha endut el set per sis punts d'avantatge. El tercer i l'últim quart han estat de clar domini vermell-i-negre, i han servit perquè les de Rafa Ruiz aconsegueixin el bronze en el torneig. L'entrenador, Rafa Ruiz, es mostra content amb el tercera posició de l'equip.

Rafa Ruiz

Estem molt contents, podríem haver quedat primers, però hauríem d'haver jugat amb un nivell d'excel·lència davant l'equip canari.


Les santcugatenques han finalitzat la Superlliga amb només dos partits perduts, un de grup contra el CV Torrejón i la semifinal davant el CV Las Palmas de Gran Canaria, finalista de l'edició del 2012. Les de Rafa Ruiz eran les favorites per poder revalidar el títol però, finalment el Volley Alcobendas ha estat el guanyador del torneig disputat a Guadalajara en derrotar al Las Palmas per (3-1).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.