El Club Voleibol Sant Cugat organitza un campus d'estiu a Santa Pau


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat organitza un campus d'estiu del 29 de juny al 6 de juliol /Foto: Club Voleibol Sant Cugat

El Club Voleibol Sant Cugat organitza un campus d'estiu del 29 de juny al 6 de juliol /Foto: Club Voleibol Sant Cugat

El Club Voleibol Sant Cugat organitza un campus d'estiu des del 29 de juny fins al 6 de juliol a l'Alberg Bellavista, a Santa Pau, per oferir un primer contacte amb el voleibol i millorar la tècnica d'aquelles nenes que ja hi juguin. El període d'inscripció romandrà obert fins el 30 de juny i el preu del campus és de 400 euros.

El campus d'estiu del Club Voleibol Sant Cugat tindrà places limitades i està previst que es facin tres grups de treball en funció de dos criteris, l'edat i el nivell. Cadascun dels grups estaran formats entre 12 i 16 jugadores. El fins ara primer entrenador del sènior A del Volei Sant Cugat, Leo Passerine, serà un dels responsables tècnics de les estades a Santa Pau.

El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, comenta que des del club ja feia temps que creien que faltava una activitat per complementar la temporada i així, a més, permeten millorar la tècnica de jugadores del club i fora d'aquest.

Miquel Martínez

Nosaltres ja fa molt de temps que trobàvem a faltar una activitat d'estiu que complementés el final de temporada i incrementés el nivell tècnic de noies del club i fora d'aquest.


L'activitat va dirigida a noies nascudes des del 1998 fins al 2001.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.