El president del Nuchar Murillo diu que faran el possible per seguir a Superlliga

El Nuchar Murillo (esquerra) a la final de Superlliga continuarà lluitant / Font: FB CV Murillo

Voleibol

Publicat el 8/mai/13 per Carme Reverte

El president del Nuchar Murillo de Superlliga Femenina, Carlos Arratia, desmenteix la informació publicada aquest dimarts pel compte de twitter TodovoleySpain en què s'afirmava que el subcampió de lliga podria reunciar a la categoria. Arratia no amaga que el club té dificultats per cobrir el pressupost mínim per competir la pròxima temporada a la màxima categoria del volei femení, però assegura que faran el possible per mantenir-se. La renúncia d'un equip de Superlliga pot afavorir l'ascens del Club Voleibol Sant Cugat, que s'ha quedat a les portes de l'ascens directe.

La web que segueix l'actualitat estatal i internacional del volei a Espanya i un dels fòrums més seguits, Todovoley.mforos.com, anunciava dimarts a través del seu compte de twitter una 'bomba informativa'. Segons el tuit 'el subcampió de Superlliga, el Nuchar Murillo, podria renunciar sent la plaça per al Volei Sant Cugat'.

El màxim responsable del club navarrès, Carlos Arratia, ha negat a Cugat.cat que el seu club tingui intenció de llançar la tovallola i desmenteix el publicat per Todovoley.

Carlos Arratia

Una cosa és que tinguem dificultats per cobrir la pròxima , però treballarem i lluitarem per aconseguir el finançament necessari.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Nuchar Murillo de Navarrra és l'actual subcampió de lliga i copa en la seva segona temporada en l'elit de volei femení espanyol. L'equip té tres brasileres i aquest ha estat l'últim any que ha comptat amb el principal patrocinador, la firma Nuchar, que després de cinc anys no renovarà, com ha reconegut Carlos Arratia. El president navarrès ha explicat a Cugat.cat que adaptaran els objectius de l'equip en funció del pressupost i 'si cal fer una temporada de transició' s'adaptaran.