El Club Voleibol Sant Cugat organitza dues xerrades sobre l'esport per l'Estatal


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat organitza dues xerrades sobre l'aspecte  físic i jurídic de l'esport

El Club Voleibol Sant Cugat organitza dues xerrades sobre l'aspecte físic i jurídic de l'esport

El Club Voleibol Sant Cugat organitza dos actes formatius sobre la condició física i els aspectes legals de les entitats esportives durant la disputa del 10è Campionat d'Espanya Infantil femení que acollirà Sant Cugat del 22 al 26 de maig. Els clínics s'impartiran a la sala de formació del pav 2 de la Rambla del Celler el proper dissabte 25 de maig a partir de les 12 del migdia i estaran oberts a tothom que hi estigui interessat. A més, durant el torneig es faran accions per la igualtat i contra la violència de gènere a càrrec de l'associació 'Minutes for Women'.

D'una banda, el professor del Grau de Ciències de l'Activitat Física de l'Esport de la Universitat de Vic, Xavier Peña, serà l'encarregat de conduir la sessió sobre la condició física, les solucions i aplicacions pel treball a l'esport de base a les cinc de la tarda. De l'altra, l'assesor legal de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Roberto Mato, durà a terme la docència sobre els aspectes legals de les entitats esportives a les dotze del migdia. És important destacar que es farà un minut de silenci a tots els partits que es juguin al pav 3 de la Rambla del Celler en memòria de les víctimes per la violència de gènere i es mostrarà una pancarta de l'associació 'Minutes for Women'. A més, alguns voluntaris d'aquesta entitat estaran per les instal·lacions oferint tríptics informatius a la gent que ho vulgui.

El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, creu oportú fer aquest tipus de xerrades en unes dates on s'aplegarà molta gent del món del voleibol i de l'esport en general entorn de l'Estatal del Volei femení.

Miquel Martínez

Fer-ho coincidir amb aquest esdeveniment és perquè hi haurà molta gent relacionada amb l'esport.


Si l'afluència de gent a aquestes sessions fos molt nombrosa, l'organització té previst traslladar-les a la Casa de Cultura, però en principi, està previst que es facin a la sala de formació del pav 2 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.