El Volei Sant Cugat donarà el tret de sortida a la Festa Major


  • Comparteix:

Acte de presentació del CVSC aquesta temporada

Acte de presentació del CVSC aquesta temporada

El Club Voleibol Sant Cugat (CVSC), que aquesta temporada celebrà el seu 25è aniversari, serà el pregoner de la Festa Major d'enguany. Una de les entitats esportives de més èxit s'encarregarà de donar el tret de sortida a quatre dies de festa des del balcó de la plaça de la Vila. Les jugadores del club seran les protagonistes de l'acte.

Sobre les protagonistes del pregó, l’alcaldessa, que és qui proposa els pregoners, subratlla que 'a Sant Cugat tenim un dels millors clubs femenins de voleibol base no només de Catalunya sinó de tot l’Estat espanyol'. Són, segons Conesa, èxits aconseguits amb molt d’esforç i amb l’execució d’un projecte de promoció del voleibol base molt potent promoguts des de la seva escola.

Precisament aquest dies Sant Cugat és el centre d'interès del voleibol estatal infantil. Organizat pel Club Voleibol Sant Cugat, es disputa a la ciutat el Campionat d'Espanya, on el conjunt amfitrió lluitarà per ser entre els millors.

El president de l'entitat, Miquel Martínez, se sent doblement orgullós com a santcugatenc i com a màxim dirigent de l'entitat per aquesta elecció.

Miquel Martínez

Fem 25 anys, és un esport petit però explicar que hem treballat fent un projecte de ciutat i expressar-ho a la Festa Major ens fa molt contents.


Martínez ha reconegut a Cugat.cat que, tot i que la posada en escena encara no està definida, serà un pregó participatiu amb un missatge per revitalitzar el club i posar de manifest el bon moment de l'esport a la ciutat sense abandonar l'esperit reivindicatiu.

MIquel Martínez

Serà molt participatiu i amb un missatge per reviltalitzar el club després de 25 anys. Crec que és un bon moment perquè aquesta ciutat creixi esportivament.


El pregó de Festa Major serà dijous, 27 de juny, a les vuit del vespre, a la plaça de la Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.