El Volei Sant Cugat es classifica per a les semifinals de l'Estatal de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Voleibol Sant Cugat es classificat per semifinals

El Voleibol Sant Cugat es classificat per semifinals

El Club Voleibol Sant Cugat jugarà aquest dissabte les semifinals del Campionat d'Espanya infantil contra el Volei Sant Esteve. Les santcugatenques han superat el Club Voleibol Torrejón, i conclouen la segona fase en primera posició del grup 1 amb dues victòries. L'altra semifinal, que es disputarà al pav 3 de la Rambla del Celler a dos quarts de set juntament a la que juguen les santcugatenques, enfrontarà el Volei Vilassar i l'Emevé de Lugo.

Ple de victòries, o el que és el mateix, cinc triomfs en cinc partits. Aquest és el balanç del Club Voleibol Sant Cugat en l'Estatal infantil del qual és amfitrió, uns resultats immaculats que han dut l'equip de Lluc Forn a disputar les semifinals del torneig. El Volei Sant Esteve sí que compta amb una ensopegada, a la primera fase i, curiosament, en el seu debut a la competició, a mans del Colegio San Ignacio.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.