L'infantil del Volei Sant Cugat perd la final de l'estatal contra l'Emevé de Lugo


  • Comparteix:

Les santcugatenques amb la copa de subcampiones

Les santcugatenques amb la copa de subcampiones

L'infantil del Club Voleibol Sant Cugat finalitza subcampió d'Espanya després de perdre la final (1-3) davant l'Emevé Laboratorios Nupel de Lugo. Els dos primers sets han caigut clarament per les gallegues, i quan semblava que les locals podien forçar el cinquè set, el Lugo ha sentenciat proclamant-se així campió d'Espanya.



Final amarg per a les noies de Lluc Forn que no han pogut culminar l'excel·lent campionat amb el títol de campiones. Les gallegues de l'Emevé Laboratorios Nupel de Lugo s'han erigit com la gran sorpresa del campionat i s'han endut la victòria final en un matx molt disputat que ha tingut domini altern. Els dos primers sets han estat clars per a les gallegues (23-25 i 21-25). En el tercer, les santcugatenques s'han posat les piles i s'han aixecat enduent-se el set de manera contundent (25-19). En el quart, semblava que les vermell-i-negres tornaven a endur-se el punt, però l'Emevé s'ha aprofitat del cansament i la tensió en les locals per sentenciar (22-25) i aconseguir la victòria final.

El tècnic de l'infantil del Club Voleibol Sant Cugat, Lluc Forn, destaca la trajectòria de les seves jugadores durant el campionat.

Lluc Forn

Més enllà de la tristor de ser segons, la valoració és molt positiva per la bona trajectòria de les jugadores en el torneig.


De la seva banda, el president del Volei Sant Cugat, Miquel Martínez, agraeix als membres del club la col·laboració en la organització del torneig.

Miquel Martínez

La feina interna del club del pares, jugadors i entrenadors ha fet que hàgim rebut felicitacions de tothom i ens quedarà això.


La jugadora del CV Vilassar de Mar Estel Pruna ha estat proclamada MVP del campionat. A la final han assistit l'alcaldessa, Mercè Conesa, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Falta la Magali! Sou unes cracks.

Pau Terribas Llopis. Enviat el 26/mai/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.