Partits de voleibol, una gimcana i una botifarrada en la cloenda del volei escolar

Un centenar de nenes han assistit a la cloenda del voleibol dels Jocs Esportius en Edat Escolar

Voleibol

Publicat el 1/jun/13 per Jordi Foix

Un centenar de nenes han protagonitzat la cloenda del voleibol escolar, organitzat pel Voleibol Sant Cugat i l'OMET. L'acte ha estat dividit en tres parts, partits de voleibol, una gimcana per tota la ciutat i una botifarrada per a totes les participants. Al llarg d'aquesta temporada unes 150 nenes han estat partícips d'aquesta activitat.

El voleibol escolar posa punt final a la temporada amb un gran acte de cloenda. Al llarg de tot el matí d'aquest dissabte les participants han pogut gaudir de diversos partits de voleibol amb un total de 20 equips formats per cinc jugadores cadascun. En total unes 100 nenes, en edat aleví i benjamí, han assistit a l'esdeveniment. També han estat presents les jugadores infantils del Club Voleibol Sant Cugat, que han exercit de professores per a les més petites. A les onze del matí ha tingut lloc la segona part de l'acte. Una gimcana, en què també han participat els pares, que s'ha dut a terme pels llocs més emblemàtics de Sant Cugat, Valldoreix i Mira-sol. Un dels organitzadors del voleibol escolar, Martín Fernández, es mostra satisfet amb la rebuda que el voleibol ha tingut enguany.

Martín Fernández

Estem molt contents. Durant tot l'any ha anat molt bé. Hi hagut una participació important.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte de cloenda, que s'ha celebrat al pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix, ha conclòs amb una botifarrada per a tots els assistents.