Señé, Rouco, Montoro i Brun inicien l'Estatal amb Catalunya de volei amb triomf


  • Comparteix:

Imatge de l'equip infantil del Club Voleibol Sant Cugat on militen Señé, Rouco i Montoro

Imatge de l'equip infantil del Club Voleibol Sant Cugat on militen Señé, Rouco i Montoro

Les seleccions catalanes infantil i cadet inicien el Campionat d'Espanya per autonomies amb victòries en els dos partits de la jornada inaugural de la competició. Maria Señé, Clàudia Rouco, Magalí Montoro i Laura Brun, jugadores del Club Voleibol Sant Cugat, han iniciat amb molta autoritat la defensa del títol que s'està disputant a Valladolid.

La selecció catalana infantil, amb les jugadores del Club Voleibol Sant Cugat Maria Señé, Clàudia Rouco i Magalí Montoro a les seves files, ha iniciat l'Estatal per autonomies que s'està disputant a Valladolid amb victòria. Les jugadores d'Alex Vila s'han imposat per 3-0 i sense massa problemes al combinat de Castella i Lleó. En el segon matx de la jornada, les catalanes ha tingut més problemes per superar Madrid. Les madrilenyes s'han imposat en el primer set, però Señé, Rouco, Montoro i companyia han sabut guanyar les tres mànigues següents.

Per la seva banda, el combinat català cadet, amb la santcugatenca Laura Brun a les seves files, ha passat per sobre dels dos rivals que se li han posat per davant. La selecció catalana s'ha imposat per la via ràpida (3-0) als combinats de Castella i Lleó i Múrcia.

En la segona jornada del Campionat d'Espanya per autonomies, la selecció catalana infantil s'enfrontarà al combinat de la Comunitat Valencià en el tercer partit del grup, mentre que l'equip cadet ho farà amb les Illes Balears. Totes dues seleccions tant la cadet com l'infantil ja estan classificades per als quarts de final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.