El Volei Sant Cugat, representat als quarts de final de l'Estatal infantil i cadet


  • Comparteix:

La selecció cadet amb Laura Brun disputa els quarts de final de l'Estatal / Font: Federació Catalana Volei

La selecció cadet amb Laura Brun disputa els quarts de final de l'Estatal / Font: Federació Catalana Volei

La selecció catalana infantil, amb les jugadores del Club Voleibol Sant Cugat Maria Señé, Clàudia Rouco i Magalí Montoro a les seves files, disputa els quarts de final de l'Estatal aquest divendres contra Múrcia. El combinat cadet, amb Laura Brun, disputa també els quarts contra Canàries.

Catalunya infantil ha iniciat l'Estatal amb tres victòries contra Castella i Lleó, Madrid i València. Ara arriben els quarts de final per al combinat català amb les respresentants del Volei Sant Cugat Maria Señé, Clàudia Rouco i Magalí Montoro. El rival serà Múrcia que també arriba invicte a la segona fase.

Per la seva banda, el combinat català cadet, amb la santcugatenca Laura Brun a les seves files, ha passat per sobre dels tres rivals que se li han posat per davant. Castella i Lleó, Múrcia i Balears. Les rivals de les catalanes serà Canàries. La competició s'està disputant a Valladolid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.