La canaria Daysa Delgado tria el Volei Sant Cugat per continuar a Superlliga


  • Comparteix:

Daysa Delgado, que remata la bola i supera el bloqueig del Xacobeo, ha jugat les dues darreres temporades al CD Iruña / Font: Rfevb.com

Daysa Delgado, que remata la bola i supera el bloqueig del Xacobeo, ha jugat les dues darreres temporades al CD Iruña / Font: Rfevb.com

La jugadora provinent del CD Iruña, Daysa Delgado, és una de les noves incorporacions del Club Voleibol Sant Cugat per la temporada vinent. La canaria de 26 anys aportarà experiència a l'equip recentment ascendit a Superlliga.

Amb l'ascens a Superlliga a la butxaca, el Club Voleibol Sant Cugat ha fitxat la jugadora canària Daysa Delgado per la temporada que ve. L'esportista provinent del CD Iruña s'ha instal·lat a Catalunya per motius familiars i jugarà per primera vegada en un club català. Tot i que ha rebut ofertes d'altres equips catalans de renom, Delgado s'ha decantat per l'equip santcugatenc per ser un conjunt jove recentment ascendit a la màxima categoria estatal. La jugadora canària té una llarga experiència en equips professionals de Las Palmas de Gran Canària, Múrcia, Palma de Mallorca i Pamplona, entre altres, ja que juga a voleibol des dels 13 anys i competeix amb equips professionals des dels 17.

La nova jugadora del Club Voleibol Sant Cugat, Daysa Delgado, vol aportar l'experiència adquirida en clubs de Superlliga on ha jugat.

Daysa Delgado

M'agradaria aportar experiència perquè és un club nou amb noies joves.


El tècnic del conjunt santcugatenc, Rafa Ruiz, creu que Delgado els aportarà experiència i saber estar al camp.

Rafa Ruiz

El perfil de la Daysa és interessant. Porta bastants anys jugant a Superlliga i ens donarà experiència i saber estar al camp.


Daysa iniciarà els entrenaments amb el seu nou equip a principis de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.