Katia Maeso, de l'Esplugues, és la segona incorporació del Volei Sant Cugat


  • Comparteix:

Katia Maeso (jugadora de negra en primer pla) és el segon reforç del Voleibol Sant Cugat / Font: Katia Maeso

Katia Maeso (jugadora de negra en primer pla) és el segon reforç del Voleibol Sant Cugat / Font: Katia Maeso

L'exjugadora de l'Esplugues Katia Maeso es converteix en el segon fitxatge del Club Voleibol Sant Cugat per a la temporada vinent. Maeso, de 28 anys i 1'90 d'alçada, no té experiència a Superlliga, però el seu nou tècnic considera que si no ha jugat abans a la màxima categoria estatal és perquè ha rebutjat ofertes. La jugadora holandesa és la segona incorporació després de la de Daysa Delgado.

El Club Voleibol Sant Cugat ja compta amb el mateix nombre de jugadores a la plantilla que la temporada passada, després de les baixes de Carlota Santamaria i d'Iris Casamitjana, i les incorporacions de Daysa Delgado i Katia Maeso. Maeso arriba per agafar el relleu de Santamaria i per dotar de centímetres a l'equip. La nova jugadora del Club Voleibol Sant Cugat, Katia Maeso, es mostra il·lusionada amb aquesta nova aventura i assegura que ha estat una oportunitat que no podia deixar escapar.

Katia Maeso

Crec que és una gran oportunitat jugar a la màxima categoria i només passa un cop a la vida. Era el moment perfecte per a mi. Sóc central i el meu objectiu és bloquejar.


El nou tècnic del primer equip del Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, explica que el fet de no haver jugat a Superlliga no suposarà un impediment per al nou fitxatge i que la seva alçada pot ajudar molt l'equip.

Rafa Ruiz

És una jugadora molt alta, no ha jugat mai a Superlliga, però té capacitat per jugar en aquesta categoria.


Des del club es busquen encara un parell més de reforços per tenir una plantilla prou àmplia per competir a la màxima categoria estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.