El millor volei formatiu del continent es torna a citar a Sant Cugat per desè any


  • Comparteix:

530 jugadores participaran des de dijous i fins diumenge de la setmana que ve en el 10è Torneig Internacional de Voleibol Ciutat de Sant Cugat, organitzat pel Club Voleibol Sant Cugat. El regidor d'Esports de l'Ajuntament, Xavier Tizón, juntament amb el president de l'entitat santcugatenca, Miquel Martínez, han donat el tret de sortida a la nova edició d'aquesta competició en una presentació aquest divendres a l'Ajuntament. El torneig comptarà amb equips catalans, espanyols i italians de les categories infantil, cadet i juvenil.

La 10a edició del Torneig Internacional de Voleibol de Ciutat de Sant Cugat tornarà a portar a la nostra ciutat el millor nivell de voleibol europeu d'edat infantil, cadet i juvenil. Fins a 530 jugadores, 30 més que l'any passat, distribuïdes en 44 equips, quatre més que en la novena edició, ompliran el pav 3 de la Rambla del Celler i el Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, ha fet la seva particular travessa en l'acte celebrat a l'Ajuntament i ha situat entre els favorits infantils els conjunts de l'Alcobendas, el Tor Sapienza i l'Anderlini. Pel que fa a la categoria cadet, Martínez ha assegurat que l'Alcobendas, el Vilassar i el Roma Volley Friends donaran molta guerra juntament amb el conjunt cadet del CVSC, actual campió d'Espanya. Finalment, en la categoria juvenil, el president de l'entitat santcugatenca s'ha aventurat a dir que l'Alcobendas o el CVSC s'enduran el títol. Tot i les previsions esportives de Miquel Martínez, el president del Club Voleibol Sant Cugat ha ressaltat que la seva principal preocupació és que els conjunts que visiten la Sant Cugat tinguin una bona estada a la ciutat.

Miquel Martínez

Jo vull que tothom arribi bé i que tothom marxi adequadament. Quan la pilota comença a rodar el president fa un descans.


Una de les novetats que presentarà el torneig en la seva desena edició és la millora de les instal·lacions del pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Els arranjaments han consistit en millorar la superfície dels terrenys de joc i en la millora dels finestrals. El regidor d'Esports de l'Ajuntament, Xavier Tizón, explica que les avantatges d'aquests arranjaments.

Xavier Tizón

L'afegit és que hem pogut tirar endavant uns arranjaments que farà una competició molt més lluïda.


El 10è Torneig Internacional de Voleibol Ciutat de Sant Cugat comença el 19 de setembre a Valldoreix on s'hi podran veure els primers partits a partir de les sis de la tarda. A partir del dia 21, la competició es passarà a disputar simultàniament al pav 3 de la Rambla del Celler i precisament en aquest pavelló s'hi viurà la presentació de tots els equips, a partir de les sis de la tarda. Finalment, el diumenge, a partir de dos quarts de dues del migdia, es disputaran les finals de les tres categories.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.