CV Sant Cugat-CVB Barça, final de consolació de la Superlliga Catalana


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat espera celebrar el tercer lloc / Font: CVSC

El Volei Sant Cugat espera celebrar el tercer lloc / Font: CVSC

CV Sant Cugat i CVB Barça afronten aquest dijous la final de consolació de la Superlliga Catalana, després de perdre les semifinals davant de Vall d'Hebron i Sant Boi, respectivament. Tots dos conjunts vénen d'enfrontar-se el cap de setmana en el torneig d'Alcobendas amb resultat favorable a les blaugranes. El partit es juga aquest dijous a dos quarts de nou del vespre al pavelló de l'Hospitalet Nord.

Aquest cop l'enfrontament és de caire oficial i en joc hi ha la tercera plaça d'aquesta competició catalana. Les sensacions de l'últim partit en què els dos equips s'han enfrontat són molt recents, però l'equip santcugatenc té clar que lluitarà per la victòria.
Com explica el tècnic del CV Sant Cugat, Rafa Ruiz, aquest enfrontament servirà per continuar contrastant el sistema i les noves jugadores.

Rafa Ruiz

Volem seguir provant coses del nou sistema i les noves jugadores i treure conclusions del nivell en què ens trobem.


El test que ha suposat la participació en el torneig d'Alcobendas ha deixat molt bon sabor de boca al tècnic, que reconeix que l'únic que poden acusar aquesta temporada és la falta d'experiència. El Volei Sant Cugat és un conjunt molt jove i excepte dues jugadores, la resta no tenen experiència a Superlliga 1, segons Rafa Ruiz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.