El Volei Sant Cugat cedeix davant el Barça i es classifica quart a la Superlliga


  • Comparteix:

El Sant Cugat tanca la Superlliga Catalana en quarta posició / Font: CVSC

El Sant Cugat tanca la Superlliga Catalana en quarta posició / Font: CVSC

El Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) perd davant el CVB Barça (0-3) la final de consolació de Superlliga Catalana i es queda amb la quarta plaça. A les de Rafa Ruiz els va faltar convicció per superar un Barça més experimentat. CV Vall d'Hebron i CV Sant Boi jugaran dijous vinent la final d'aquesta competició catalana.

Les de Rafa Ruiz han tornat a ensopegar amb el Barça. Aquest cop, el conjunt santcugatenc no ha pogut esgarrapar ni un set tot i haver plantat cara durant tot el partit. En canvi, el Barça ha fet valer la seva experiència per imposar-se en tres sets 25-23, 25-20 i 25-22.

Abans de l'inici de la Superlliga, d'aquí a tres caps de setmana, el conjunt santcugatenc afrontarà algun partit més de pretemporada. El club gestiona un parell d'amistosos amb el Menorca, el nou equip de la santcugatenca Raquel Brun, per al cap de setmana del Pilar.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.