La joventut i mantenir el servei, claus de la mala dinàmica del Volei Sant Cugat

El Volei Sant Cugat vol reaccionar i sumar el primer triomf a Superlliga / Font: Rfevb.com

Voleibol

Publicat el 28/nov/13 per Joan Garcia

L'entrenador del Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, creu que les sis derrotes de l'equip a Superlliga venen molt marcades per la falta de regularitat en el servei i les errades en moments decisius per la joventut de la plantilla. Les santcugatenques són nouvingudes a la màxima categoria del volei estatal i ocupen la penúltima posició sense cap triomf.

El Volei Sant Cugat està pagant el dur peatge de competir a Superlliga. Les santcugatenques són una de les plantilles més joves de la categoria i aquest factor s'està notant en moments claus dels partits. L'equip ha tingut opcions de victòria a la majoria dels enfrontaments excepte amb el Barça on es va perdre per un contundent 3 a 0. Els partits davant rivals que lluiten per la permanència, Extremadura Arroyo i Aguere, s'han perdut en el tie break. L'entrenador del Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, destaca que el factor psicològic és vital en les sis derrotes que suma l'equip.

Rafa Ruiz

Ens costa molt adaptar-nos a la nova categoria. És un problema més psicològic que tàctic.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Analitzant els números del conjunt, el Volei Sant Cugat és el cinquè que menys punts suma, però el que més encaixa. Ruiz troba una explicació molt evident per aquest factor. L'equip té una falta de regularitat en el servei.

Rafa Ruiz

Hem de mantenir el servei per sumar punts i atacar pel centre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El conjunt santcugatenc es desplaça aquest dissabte a la pista del Murillo per enfrontar-se a l'actual líder. Curiosament el Volei Sant Cugat és l'únic conjunt que ha derrotat a les navarreses i va ser a la pretemporada.