El Volei Sant Cugat organitza un campus per a nouvingudes i per millorar la tècnica


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Voleibol Sant Cugat organitza el primer Campus de Nadal per als dies 30 i 31 de desembre i 2 i 3 de gener de nou del matí a cinc de la tarda al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Un campus per a nenes, d'entre 10 i 13 anys, que vulguin conèixer aquest esport o bé per aquelles que volen millorar la tècnica.

El Club Voleibol Sant Cugat ofereix un campus amb 100 per cent d'hores de voleibol i un total de 40 places, distribuïdes en grups de 12 a 16 persones. Sota la direcció del coordinador d'infantils del Volei Sant Cugat, Àlex Pérez, el campus està pensat tant per a nenes que mai hagin jugat a voleibol, com a per a d'altres que vulguin millorar la seva tècnica.

El president del CV Sant Cugat, Miquel Martínez, destaca que l'objectiu és doble, esportiu i de servei a les famílies.

Miquel Martínez

L'objectiu és donar continuïtat a les més petites que practiquen volei a Sant Cugat i un plus a les que tenim al club. A més d'oferir un servei a les jugadores i als pares.


Les inscripcions es poden cursar a través del correu electrònic administracio@cvsantcugat.com fins el 16 de desembre. El preu per al campus de tot el dia és de 115 euros i de 90 per l'opció de matí.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.