El Volei Sant Cugat espera sumar la primera victòria contra el cuer


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Voleibol Sant Cugat rep aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda el cuer de Superlliga, l'UCAM Múrcia. Un partit en què les santcugatenques buscaran la primera victòria de la temporada contra un conjunt que no ha puntuat i que de ben segur visita Sant Cugat amb ganes d'estrenar-se.

El matx contra l'UCAM Múrcia és el propici per intentar trencar la ratxa de derrotes que acumula el Club Voleibol Sant Cugat, set. Les murcianes, que tenen zero punts, n'acumulen vuit. Dos conjunts que no coneixen la victòria i que protagonitzen un duel igualat i ple d'urgències.

Durant aquestes jornades, el conjunt de Rafa Ruiz ha evolucionat en el seu joc, tot i que no arriben els resultats. D'aquí que necessitin una victòria que els doni confiança. Per tant el de dissabte és un matx important, tot i que l'equip santcugatenc se'l planteja com un més, tal com comenta la jugadora del Club Voleibol Sant Cugat, Clàudia Martínez.

Clàudia Martínez

Som dos equips molt semblants. L'estem enfocant com un partit més, tot i que estem molt motivades i estem entrenant molt bé.


El partit es juga al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Mireia Orozco torna a la convocatòria després de la lesió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.