El Voleibol Sant Cugat venç amb autoritat l'UCAM Múrcia en el primer triomf del curs

El Club Voleibol Sant Cugat assoleix la primera victòria de la temporada a Superlliga femenina en un partit crucial contra el cuer, l'UCAM Múrcia. Les santcugatenques s'han desfet de les murcianes amb autoritat, vencent per 3 sets a 0 i sumant els tres punts. Les de Rafa Ruiz segueixen en penúltima posició amb cinc punts després de vuit jornades de competició.

El conjunt santcugatenc havia de guanyar sí o sí contra l'UCAM Múrcia. Un primer set en que ja s'ha vist a les noies de Rafa Ruiz molt concentrades i molt ficades en el partit i que se l'han endut de manera clara (25-16). En el segon les visitants han apretat i han aprofitat la davallada santcugatenca per posar en problemes el conjunt local, que ha sabut reaccionar i endur-se també el segon parcial (25-21). El tercer set ha estat el més clar de tots per al Club Voleibol Sant Cugat que s'ha imposat (25-14) per acabar guanyant el partit per 3 sets a 0.

El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, destaca la importància d'una victòria contra un rival directe com és l'UCAM Múrcia.

Rafa Ruiz

Era el partit de la nostra lliga i havíem de guanyar per ser un rival directe. Ens apropa als equips que tenim per sobre i ens allunyem d'ells.

La victòria deixa a les santcugatenques amb cinc punts a la classificació i la següent setmana visiten la pista del Gran Canària. En el partit contra les murcianes han debutat les juvenils Sílvia Vázquez i Laura Brun.