El Voleibol Sant Cugat topa amb la superioritat del Leadernet


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat cau derrotat (0-3) davant el Leadernet a la 10a jornada de Superlliga i tanca l'any amb desfeta. Les santcugatenques s'han vist superades per les visitants en tot moment i només en el tercer set han pogut plantar cara davant el conjunt de Navarra.

El Club Voleibol Sant Cugat s'ha vist superat per l'actual segon classificat i un dels aspirants a guanyar la lliga, el Leadernet. Les visitants han estat una autèntica piconadora tant defensivament com ofensivament sense donar cap opció en els dos primers sets. Les navarreses han explotat el seu joc de rematades amb una gran efectivitat. El primer set ha caigut del costat visitant (11-25) i en el segon s'ha repetit la història (14-25). La reacció santcugatenca no s'ha fet esperar i en el darrer set s'ha vist un equip local molt intens que fins i tot s'ha posat per davant en el marcador. Finalment 23 a 25 per al Leadernet que s'imposava per 0 sets a 3. L'entrenador del Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, destaca la superioritat del Leadernet davant el seu conjunt.

Rafa Ruiz

No ens han deixat fer el nostre joc en els dos primers sets. En el tercer hem tingut alguna opció al triomf.



El Volei Sant Cugat tanca l'any en penúltima posició a Superlliga i torna a la competició l'11 de gener quan visita l'Alcobendas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.