Els tornejos de Getxo, Esplugues i Mòdena rebran equips del Volei Sant Cugat


  • Comparteix:

L'infantil del Volei Sant Cugat / Font: Cvsantcugat.com

L'infantil del Volei Sant Cugat / Font: Cvsantcugat.com

Els infantils i cadets del Club Voleibol Sant Cugat no descansen per les vacances nadalenques. Els prestigiosos tornejos de Mòdena, Getxo i Esplugues rebran fins a sis equips de l'entitat vermell-i-negra. Els campionats es disputaran aquest cap de setmana amb la novetat de la participació en l'edició italiana, on el Volei Sant Cugat hi intervé per primera vegada.

El Voleibol Sant Cugat vol mantenir el to competitiu dels seus equips, i per això duu alguns dels seus conjunts a competicions nadalenques de renom. Un dels infantils es desplaça fins a Mòdena, on el prestigiós Pallavolo Anderlini organitza un dels esdeveniments que tenen més nivell formatiu. Fins a 105 equips femenins i 48 masculins participen en aquest torneig en què les santcugatenques són al mateix grup que Synergy Volley Venezia i Volley Pontemediceo.

Al torneig de Getxo és on hi haurà una representació més nombrosa, amb dos infantils i un cadet. La cita que queda més a prop és a Esplugues, on l'entitat que presideix Miquel Martínez hi durà un cadet i un infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.