El Volei Sant Cugat vol assolir la permanència a Superlliga a la segona volta


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat vol redreçar el rumb a la segona volta de campionat

El Volei Sant Cugat vol redreçar el rumb a la segona volta de campionat

El Club Voleibol Sant Cugat s'està adaptant a la Superlliga, màxima categoria estatal. Després de 10 jornades l'equip santcugatenc ocupa la penúltima plaça, però amb un clar marge de millora a la segona volta amb la permanència a l'horitzó.

El Club Voleibol Sant Cugat ha arribat a Superlliga amb un equip jove i amb falta d'experiència. Aquests dos trets característics de la plantilla s'ha convertit en el seu principal enemic en algunes fases dels partits. En els moments decisius dels enfrontaments, punts finals de cada set es veu la major experiència de les rivals. Però poc a poc les joves jugadores santcugatenques han anat corregint les seves errades per mirar d'aconseguir millor resultats. Una victoria en 10 partits, però en enfrontaments on les de Rafa Ruiz han tingut opcions de triomf o de guanyar algun set més del que es veu a la classificació.


L'inici de calendari ha estat molt dur amb desplaçaments molt complicats i davant rivals que han tingut el factor pista al seu favor. En el segon tram de campionat tot canvia. Aguere, Valeriano Allés o Haro Rioja Voley vindran al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.


El Volei Sant Cugat té 5 punts i està a només quatre de la permanència que marca l'Aguere. Aquest és el rival que té més a prop l'equip santcugatenc. Una mica més lluny, concretament a set, l'Haro Rioja Voley. En tres mesos de competició coneixerem si el Volei Sant Cugat continuarà a Superlliga, el 29 de març ha de ser el dia perquè el pavelló de Valldoreix es converteixi en la festa de la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.