La base del Volei Sant Cugat segueix creixent a nivell internacional


  • Comparteix:

Imatge d'un dels equips que ha quedat tercer en el torneig d'Esplugues

Imatge d'un dels equips que ha quedat tercer en el torneig d'Esplugues

El cadet i l'infantil del Volei Sant Cugat tanquen la seva participació al torneig d'Esplugues amb dues terceres posicions després de caure en semifinals. Per la seva banda, dos infantils i un cadet acaben 10è, 13è i 9è respectivament a Getxo mentre que aquest dilluns un altre infantil acabarà la seva participació al torneig italià de Mòdena.

Dues cares en els resultats dels diferents equips de base del Volei Sant Cugat. A Esplugues un infantil i un cadet s'han quedat a un pas de disputar les seves respectives finals i han acabat el torneig en tercera posició i aixecant la copa a la final de consolació. Per la seva banda, els resultats en el campionat de Getxo han estat més discrets. El millor resultat en terres basques ha estat el del cadet que ha acabat en novena posició mentre que els altres dos infantils no han estat capaços de millorar la 10a i 13a posició respectivament.

El president del Volei Sant Cugat, Miquel Martínez, creu que el nivell competitiu del torneig de Getxo ha estat molt alt i es queda amb l'experiència viscuda per les nenes.

Miquel Martínez

Han millorat molt el torneig de Getxo i la nostra valoració és molt bona per l'experiència que s'han endut les noies.




En el tercer torneig amb presència santcugatenca a Mòdena, l'infantil suma dues victòries i dues derrotes en el campionat que acabarà aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.