Daysa Delgado marxa del Volei Sant Cugat i fitxa pel totpoderós Murillo

Daysa Delgado deixa el Volei Sant Cugat i fitxa pel Murillo / Font: Carlos Bianchi

Voleibol

Publicat el 21/gen/14 per Joan Garcia

La central Daysa Delgado deixa el Club Voleibol Sant Cugat i fitxa pel Murillo amb qui ja debutarà aquesta jornada. Delgado, de 28 anys, arribava aquesta temporada procedent de l'Ecay Leaderenet. El president del club santcugatenc, Miquel Martínez, lamenta la marxa d'una jugadora 'referent' de l'equip i avança que buscaran alguna incorporació en el mercat.

El Club Voleibol Sant Cugat ha patit un cop dur amb la marxa de Daysa Delgado, que ha rebut una bona oferta econòmica del Murillo, conjunt que aspira a guanyar la lliga i la Copa de la Reina. Delgado, en paraules del president santcugatenc, Miquel Martínez, era la referència de l'equip i una peça destacada. Martínez destaca que la seva marxa deixa el Volei Sant Cugat en una situació delicada.

Miquel Martínez

Hem intentat que jugués el partit davant l'Haro, però Murillo no ha volgut.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Martínez també ha explicat que busquen recanvi per a Delgado, però que ara mateix es complicat incorporar alguna jugadora. El Volei Sant Cugat afronta dissabte el primer partit sense Delgado. Les de Rafa Ruiz, penúltimes, reben l'Haro Rioja Voley, conjunt de la part baixa de la taula.