L'assemblea del Volei SC mostra la preocupació per la manca de pistes


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat no té prou espai per als seus equips / Font: Rfevb.com

El Volei Sant Cugat no té prou espai per als seus equips / Font: Rfevb.com

El Club Voleibol Sant Cugat ha mostrat la preocupació per la manca d'instal·lacions per als seus equips aquest dijous durant l'assemblea ordinària del club. L'entitat santcugatenca ha calculat que, si segueixen en les mateixes condicions, haurien de renunciar a tenir més equips de cara la temporada que ve. A l'assemblea també s'ha presentat el conveni signat amb l'Anderlini italià, entitat de renom en el voleibol continental.

El Club Voleibol Sant Cugat ha ressaltat durant la seva assemblea la preocupació que hi ha entre els membres de l'entitat per la manca d'instal·lacions i d'horaris per a l'entrenament de tots els equips. El president del club, Miquel Martínez, ha manifestat la intenció de trobar solucions, assegurant que ha explicat aquest problema a l'Ajuntament des de fa ja uns mesos. Martínez apunta que es contempla l'opció d'haver de dur els entrenaments dels seus equips fora de Sant Cugat, al mateix temps que reivindica la funció de l'entitat que dirigeix a fomentar l'esport femení.

Miquel Martínez

No tenim espai suficient com per entrenar de manera adequada. És un problema que està sobre la taula de l'Ajuntament.


A l'assemblea també s'ha descrit el conveni amb l'Anderlini, amb el qual, ha assegurat Martínez, el club 'tindrà l'oportunitat d'aprendre de l'estructura d'una entitat gran', un acord que ha assegurat que beneficiarà el Volei Sant Cugat. Els altres punts del dia han servit per aprovar els pressupostos de l'anterior exercici i de la temporada actual, així com s'han canviat els estatuts del club. Ara la junta haurà d'estar formada per un nombre d'entre tres i 15 persones, i el mandat serà de quatre anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.