L'Haro Rioja Voley supera un Volei Sant Cugat més inexpert que mai


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat desperta massa tard i cau (0-3) contra un Haro Rioja més experimentat que ha imposat la seva superioritat física. Les noies de Rafa Ruiz han sucumbit a l'efectiu joc visitant en els dos primers sets, i només en el tercer s'han tret els nervis de sobre i han pogut competir, malgrat que també s'ha acabat decantant cap a les de la Rioja. Les santcugatenques es mantenen amb només un triomf i segueixen en penúltima posició de Superlliga femenina.

El Volei Sant Cugat més inexpert ha pagat el poc bagatge a Superlliga femenina contra l'Haro Rioja, el vigent campió i equip que, malgrat ha perdut la majoria de les seves peces importants, s'ha mostrat molt superior a les santcugatenques. Després de la marxa de Daysa Delgado al Murillo per qüestions econòmiques i la lesió de Mireia Orozco, Rafa Ruiz ha hagut de completar la convocatòria amb sis jugadores juvenils. Davant tenia rematadores contundents com Eyene i Harrison, la contundència de les quals ha estat massa per a les vermell-i-negres.

Al primer set, el Volei Sant Cugat ha sortit bé a pista, agafant el lideratge en el marcador. Ara bé, Eyene ha aparegut amb els seus remats i les visitants han pres el protagonisme del joc, assolint una avantatge de quatre punts (15-19) que ja no han deixat anar fins el 20-25 final. Al segon set les visitants han fet palès el seu domini abans, distanciant-se ràpidament en l'electrònic i enduent-se la segona mànega amb més comoditat (17-25). El tercer i definitiu set semblava encarrilar-se a primeres de canvi, amb un contundent parcial de 1 a 8 davant el qual les de Ruiz no podien fer res. Malgrat això, les locals s'han tret de sobre els nervis i han competit sense pressió, redreçant el joc i el parcial fins a empatar. De fet, les santcugatenques han tingut l'oportunitat d'endur-se el set però han fallat en el servei. No ha deixat passar l'oportunitat el rival, que ha remuntat per acabar tancant el matx. El tècnic del Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, assegura qua ha mancat solidesa defensiva.

Rafa Ruiz

Al principi del partit el plantejament ha estat bo, ens ha faltat una mica de solidesa defensiva i se'ns ha escapat. Al segon i tercer ha estat bastant igual.


Amb aquest resultat les santcugatenques es mantenen en penúltima posició de Superlliga, amb un triomf i cinc punts. L'avanpentúltim, l'Aguere, podria distanciar-se encara més aquesta jornada. A hores d'ara tenen set punts de distància. La setmana que ve les de Ruiz disputen uns dels derbis catalans de Superlliga, visiten la pista del Vall d'Hebron.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.