El Volei Sant Cugat vol somiar amb la permanència contra el Vall d'Hebrón


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat segueix lluitant per la salvació / Font: Fcvoleibol.cat

El Volei Sant Cugat segueix lluitant per la salvació / Font: Fcvoleibol.cat

Quan resten vuit jornades per la final de Superlliga femenina, el Club Voleibol Sant Cugat somia amb una permanència que és a 10 punts. El primer pas per apropar-s'hi arriba aquest cap de setmana amb un dels duels catalans de la categoria, el partit que enfronta les santcugatenques i el Vall d'Hebrón aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda. Rafa Ruiz segueix amb baixes importants per a un matx que es disputarà al Centre Municipal d'Esports Olímpics.

El Volei Sant Cugat encara la recta final de Superlliga femenina sense abaixar els braços i amb el convenciment que dia a dia competeixen a un nivell més alt, malgrat que els resultats no l'acompanyen. Les de Rafa Ruiz han perdut els últims cinc partits i estan a 10 punts de la permanència, que a hores d'ara marca l'Aguere amb 15. Encara resta pràcticament tota la segona volta, i les opcions per a una possible remuntada comencen a terres catalanes.

El Vall d'Hebrón, recent ascendit, juntament amb Volei Sant Cugat, Alcobendas i Extremadura Arroyo, s'ha adaptat millor a la màxima categoria estatal que les de Sant Cugat. Les de Barcelona han assolit sis triomfs en 13 partits, quatre d'ells per 3 sets a 0, resultats que l'han fet sumar 17 punts i les situa en novena posició, a 12 punts de les de Rafa Ruiz.

Per tot plegat, la jugadora del Volei Sant Cugat, Júlia Rodríguez, espera que el bon joc ofert en els últims partits es tradueixi d'una vegada per totes en punts.

Júlia Rodríguez

Portem dos partits jugant molt bé i estem esperant el moment en què el fet de sentir-nos bé jugant ens doni la victòria.


Rafa Ruiz seguirà sense poder comptar amb Mireia Orozco, i de nou completarà la convocatòria amb jugadores juvenils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.