Derrota en el tie break del Volei Sant Cugat a la pista del Vall d'Hebron

Voleibol

Publicat el 8/feb/14 per Redacció

El Volei Sant Cugat perd (3-2) en el tie break davant el Volei Vall d'Hebrón però suma un punt en el partit corresponent a la 14a jornada de Superlliga. Les santcugatenques han forçat l'últim set, però s'han quedat a les portes del segon triomf de la temporada. Amb aquest punt el conjunt de Rafa Ruiz en suma sis i segueix lluny de les places de permanència.

El Volei Sant Cugat ha plantat cara en tot moment davant del Volei Vall d'Hebrón. Les santcugatenques han perdut els dos primers sets de manera ajustada per 25-19 i 26-24. En el tercer ha arribat la remuntada de les de Rafa Ruiz guanyant per 23 a 25. El quart ha estat de domini santcugatenc com ho demostra el parcial de 15 a 25. S'arribava al cinquè i definitiu set amb tot per decidir. Finalment les locals s'han imposat per 15 a 12 i s'han endut el matx. L'entrenador de l'equip, Rafa Ruiz, destaca l'esforç i la lluita de les seves jugadores.

Rafa Ruiz

Tenim moltes dificultats, però l'equip segueix competint davant qualsevol rival.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les santcugatenques sumen un punt i es queden a nou de la salvació. Les de Rafa Ruiz rebran la propera jornada el Valeriano Allés, sisè classificat i actual subcampió de la Copa de la Reina.