El Volei Sant Cugat ven cara la seva derrota a la pista del CV Barça

El Volei Sant Cugat ha plantat cara a la pista del CV Barça

Voleibol

Publicat el 19/feb/14 per Joan Garcia

El Club Voleibol Sant Cugat perd (3-1) a la pista del CV Barça en partit corresponent a la jornada 16 de la Superlliga. Les de Rafa Ruiz han fet un bon partit i han arribat a empatar a un, però les locals s'han acabat imposant en el tercer i quart set amb parcials molt igualats. Les santcugatenques, en descens, ja pensen en el partit de dissabte que les enfrontarà a l'Aguere, conjunt que ocupa la primera plaça de permanència a la categoria.

El Volei Sant Cugat ha demostrat que aquest equip lluitarà fins a l'últim set per mantenir la categoria. Les santcugatenques han treballat molt i li han complicat molt la vida a l'actual tercer classificat, el CV Barça. El primer set ha caigut del bàndol local per 25 a 17. La reacció de les de Rafa Ruiz ha arribat i, després de diferents pilotes de set, les de Sant Cugat han guanyat per 26 a 28. En el tercer set, la mjor experiència barcelonista s'ha imposat amb l'ajustat 25 a 23. Finalment el quart i definitiu set ha finalitzat amb color blaugrana per 25 a 18.

Després d'aquesta jornada, el Volei Sant Cugat segueix penúltim amb sis punts, a nou del seu proper rival, l'Aguere canari, que ocupa posició de permanència. El matx d'aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda serà decisiu per a tots dos equips.